Showing posts with label pola utk dijual. Show all posts
Showing posts with label pola utk dijual. Show all posts

Saturday, 6 January 2018

SUPER POLA murah dan jimat

NAK JAHIT BAJU FESYEN TERKINI?
.
Tapi tak tahu cara nk potong kain?
Nk buat pola tak reti pula, pening nk lukis?
Beli pola laa mudah kan kerja uolls. ðŸ˜Š
.
.
NAK JIMAT pembelian pola baju TAK? ðŸ˜‰
.
Nanti bole melaram dengan baju fesyen terkini BEST KAN? ðŸ˜‰
Sy nk bagi special harga utk pola-pola ni..nama dia SUPERPOLA
.
.
 SPECIAL utk sis, mommies dan kakak2 yang ada mesin jahit kat umah tapi x pandai nk buat pola baju mengikut design terkini. ðŸ˜—
.
 beli pola dgn 1 harga tapi dapat pelbagai paten baju dan kain.😉
.
 memudahkan dan menjimatkan masa kerja memotong kain uolls. ðŸ˜—
.
 pola ni dibuat daripada kertas yg tebal, so akan tahan lama dan lasak juga.😮
.
waaa BEST tu!!! ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘
nanti Boleh jahit baju sendiri & family, boleh lah jimatkan kos lagi..maklumlah sekarang kos jahit lg mahal dr kain... as long uolls ada basic menjahit baju yg simple.. then bole jahit baju fesyen dengan bantuan SUPERPOLA ni..
.
.
NAK DETAILS pola TAK? ðŸ™‹
.
.
Senarai pola dalam 1 set dengan SAIZ YG SAMA shj mcm ni,
.
1. Pola kurung moden
2. Pola baju blouse
3. Pola baju kurung princess
4. Pola baju kurung peplum
5. Pola baju baby doll
6. Pola kain duyung 2 keping
7. Pola kain lipat batik.
.
harga dia : rm23 x 7 = rm161😥 eh mahal nye)
he he ..NI HARGA ASAL kalau beli 7 jenis pola PATEN baju / kain tu,,,
.
👗 tapi PAKEJ ni cuma RM100 bagi 1 SET untuk 1 saiz yg sama (JIMAT RM61) ðŸ˜
.
tambah;
KOS POS RM15 semenanjung
KOS POS RM20 sabah/ sarawak
.
so CUMA RM115 semenanjung @ RM120 sabah/sarawak,,, je ðŸ’˜
.
.
👗 haa berminat? dgn set SUPERPOLA NI ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜
.
akak ada saiz XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL & 5XL utk pakej ni…💘
.
SMS/WAPP >> SUPERPOLA >> 013 668 6697 LIYANA
.
Jika serius berminat sila klik link dibawah;MUDAH JE
***********************************************
.
http://www.wasap.my/60136686697/SUPERPOLA
.
http://www.wasap.my/60136686697/SUPERPOLA
.
http://www.wasap.my/60136686697/SUPERPOLA
.
***********************************************
.
.
CEPAT-CEPAT ORDER, NANTI BOLE CEPAT2 JAHIT BAJU RAYA
Nota:
1. cuma pola je ye,, takda nota or tutorial cara jahit tau..
2. pola akan dipos dlm tempoh 7 hari ye.

contoh pola florabeadz


kurung moden dan kain duyung 2 keping


kurung princess

kurung peplum


blaus

kurung baby doll

kain duyung 2 keping

kurung moden dan kain lipat batik


***********************************************
.http://www.wasap.my/60136686697/SUPERPOLA
.
.
.
***********************************************
***********************************************

Thursday, 31 August 2017

DISKAUN HEBAT POLA BAJU 'SUPERPOLA'

NAK JIMAT pembelian pola baju TAK? 😉
Nanti bole melaram dengan baju fesyen terkini BEST KAN? 😉
Sy nk bagi special harga utk pola-pola ni..nama dia SUPERPOLA
.
✔ SPECIAL utk sis, mommies dan kakak2 yang ada mesin jahit kat umah tapi x pandai nk buat pola baju mengikut design terkini. 😗
.
✔ beli pola dgn 1 harga tapi dapat pelbagai paten baju dan kain.😉
.
✔ memudahkan dan menjimatkan masa kerja memotong kain uolls. 😗
.
✔ pola ni dibuat daripada kertas yg tebal, so akan tahan lama dan lasak juga.😮
.
waaa BEST tu!!! 👍👍👍
nanti Boleh jahit baju sendiri & family, boleh lah jimatkan kos lagi..maklumlah sekarang kos jahit lg mahal dr kain... as long uolls ada basic menjahit baju yg simple.. then bole jahit baju fesyen dengan bantuan SUPERPOLA ni..
.
.
NAK DETAILS pola TAK? 🙋
.
.
Senarai pola dalam 1 set dengan saiz yg sama shj mcm ni,
.
1. Pola kurung moden
2. Pola baju blouse
3. Pola baju kurung princess
4. Pola baju kurung peplum
5. Pola baju baby doll
6. Pola kain duyung 2 keping
7. Pola kain lipat batik.
.
harga dia : rm170 ( 😥 eh mahal nye)
he he ..NI HARGA ASAL kalau beli 7 jenis pola PATEN baju / kain tu,,,
.
👗 tapi PAKEJ ni cuma RM100 bagi 1 SET/1 saiz (JIMAT RM70) 😍
.
tambah;
KOS POS RM15 semenanjung
KOS POS RM20 sabah/ sarawak
.
so CUMA RM115 semenanjung @ RM120 sabah/sarawak,,, je 💘
.
.
👗 haa berminat? dgn set SUPERPOLA NI 😍😍😍
.
akak ada saiz XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL & 5XL utk pakej ni…💘
.
SMS/WAPP >> SUPERPOLA >>  013 668 6697 - LIYANA
.
nk senang order klik sini 📲 :  www.wasap.my/60136686697/Superpola

nk senang order klik sini 📲 :  www.wasap.my/60136686697/Superpola
.
nk senang order klik sini 📲 :  www.wasap.my/60136686697/Superpola
.
.
CEPAT-CEPAT ORDER, NANTI BOLE CEPAT2 JAHIT BAJU RAYA

Nota: 1. cuma pola je ye,, takda nota or tutorial cara jahit tau..
2. pola akan dipos dlm tempoh 7 hari ye.

contoh pola florabeadz


kurung moden dan kain duyung 2 keping


kurung princess

kurung peplum


blaus

kurung baby doll

kain duyung 2 keping

kurung moden dan kain lipat batik

Saturday, 15 April 2017

POLA BAJU KURUNG BABY DOLL DAN KEBARUNG

KURUNG BABY DOLL DAN KAIN DUYUNG 2 KEPING

KEBARUNG DAN KAIN LIPAT BATIK




Cantik kan baju ni. sy pinjam dr mr google. 😍
Nk diskaun kene baca sampai abis tau😂
.

👗  ðŸ’“   Nk tempah cam ni? tapi tailor dah tutup tempahan.

👗 ðŸ‘—   Nk buat baju raya sendiri? Nk potong kain design ni x reti pulak💆


👗 ðŸ‘—Nk jahit sendiri? Nk kene ada bantuan pola?
.
Nama design ni 👗👚
1. Kurung baby doll dan kain duyung 2 keping.
2. Kebarung dan kain lipat batik
.
Kalau nk jahit sendiri baju baju ni. Meh la whatsap yanti.
Yanti nk bantu lukiskan pola utk uolls.👐

Harga pola. ðŸ’²

✂️Rm40 pola baju dan kain utk sepasang pola dewasa

✂️Rm30 pola baju dan kain utk sepasang pola budak 

✂️Pos rm8 semenanjung. Rm12 sabah sarawak 
.
Harga ni Utk 1 saiz dan 1 design shj. 
.
nk senang order klik sini ðŸ“² : www.wasap.my/60182878164/KEBARUNGDOLL
.
.
✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂
.
Haaaa
Yanti nk bagi offer ni tau.. nama SET OFFER ni KEBARUNGDOLL.
Dlm 1 set KEBARUNGDOLL hanya rm100 ada 2 design paten ni dgn 1 saiz dewasa dan budak. Saiz yg sama tau.
TAK PAHAM??? meh baca bawah ni,👇👇👇
.
Contoh 1 set KEBARUNGDOLL;
.
1. Kurung baby doll dan kain duyung 2 keping.
    Saiz L dan saiz 4thn
2. Kebarung labuh dan kain lipat batik
    Saiz L dan saiz 4 thn
.
Hanya rm100,    harga asal rm140 😁😂😍
Haaa jimat rm40 tu.  x mau ke jimat.

tambah;
KOS POS RM10 semenanjung
KOS POS RM20 sabah/ sarawak 
.
so CUMA RM110 semenanjung @ RM120 sabah/sarawak,,, je utk set KEBARUNGDOLL
.
.
😙😚😍😗😍😍haa berminat? dgn set KEBARUNGDOLL NI 
.
akak ada saiz 
1. SAIZ XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL & 5XL - KLIK  SAIZ DEWASA
2. SAIZ 2, 4, 6, 8, 10, 12 thn - KLIK SAIZ BUDAK

.
.
nk senang order klik sini ðŸ“² www.wasap.my/60182878164/KEBARUNGDOLL
.
.
CEPAT-CEPAT ORDER, NANTI BOLE CEPAT2 JAHIT BAJU RAYA

Nota: 1. cuma pola je ye,, takda nota or tutorial cara jahit tau..
          2. pola akan dipos dlm tempoh 7 hari ye.

Monday, 20 March 2017

POLA BAJU KANAK2 MURAH


gaun peplum


baju kurung baby doll

Y







TERINGIN BAJU YANG CANTIK UTK SI COMEL MOMMIES? 😊
cam dlm gambar-gambar kat atas tu?
mesti comel kalau anak2 pakai baju ni..... ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜
RAYA NK DEKAT DAH KAN..

Tapi nk TEMPAH,
😅KOS TEMPAHAN MAHAL
😅TAILOR TUTUP TEMPAHAN
😅BELI SIAP MAHAL

Kalau nk jimat kene jahit sendiri kan? Ada basic menjahit tak?🙋
Saya boleh bantu mommies semua.. cuba jahit sendiri utk si comel sis..😆
guna POLA BAJU FLORABEADZ.

Ermmmmm.. cam mana tu?😁

Pola  FLORABEADZ ni adalah kepingan kertas yg dah siap lukis paten baju yg sis nk jahit tu, tinggal tekap then potong kain.. dan seterusnya jahit je.. as long sis ada basic menjahit or rajin tgk youtube sure boleh jahit baju utk si comel..



Haaa berminat tak?🙌😙

Jap ye.. sempena RAYA 2017, dan sebab semua org nk berjimat..😇
Sy nk bagi offer ni

1 HARGA TAPI DAPAT 7 POLA YANG SUPERB 😍

Sy nk bagi special harga utk pola-pola ni..nama dia POLAKIDS ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜
. .
SPECIAL utk sis, mommies dan kakak2 yang ada mesin jahit kat umah tapi x pandai nk buat pola baju mengikut design terkini. 😗
.
beli pola dgn 1 harga tapi dapat pelbagai paten baju dan kain serta GAUN.😉
.
memudahkan dan menjimatkan masa kerja memotong kain uolls. 😗
.
pola ni dibuat daripada kertas yg tebal, so akan tahan lama dan lasak juga.😮
.

.
waaa BEST tu!!!
👍👍👍
nanti Boleh jahit baju sendiri & family, boleh lah jimatkan kos lagi..maklumlah sekarang kos jahit lg mahal dr kain... as long uolls ada basic menjahit baju yg simple.. then bole jahit baju fesyen dengan bantuan POLAKIDS ni..
.
.
NAK DETAILS pola TAK? 🙋
.
.
S
enarai pola dalam 1 set dengan saiz yg sama shj mcm ni,
.
1. Pola kurung moden
2. Pola baju kurung peplum
3. Pola baju baby doll
4. Pola kain duyung 2 keping
5. Pola kain lipat batik.
6. Pola Gaun peplum

.
harga dia : rm140 ( 😥 eh mahal nye)
he he ..NI HARGA ASAL kalau beli 6 jenis pola PATEN baju / kain tu berasingan.
.
👗 tapi PAKEJ ni cuma RM100 bagi 1 SET/1 saiz (JIMAT RM60) 😍
.
tambah;
KOS POS RM10 semenanjung
KOS POS RM20 sabah/ sarawak
.
so CUMA
RM110 semenanjung @ RM120 sabah/sarawak,,, je 💘
.
.
👗 haa berminat? dgn set POLAKIDS NI 😍😍😍
.
akak ada saiz 2, 4, 6, 8, 10, 12 TAHUN utk pakej ni…💘
. .
SMS/WAPP >> POLAKIDS>>  018 2878 164
.

nk senang order klik sini 📲 : 
 www.wasap.my/60182878164/POLAKIDS
.
nk senang order klik sini 📲 : www.wasap.my/60182878164/POLAKIDS
.
nk senang order klik sini 📲 :  www.wasap.my/60182878164/POLAKIDS

.
CEPAT-CEPAT ORDER, NANTI BOLE CEPAT2 JAHIT BAJU RAYA SI COMEL...

Nota: 1. cuma pola je ye,, takda nota or tutorial cara jahit tau..
          2. pola akan dipos dlm tempoh 7 hari ye.

          3. 1 set pola ni mesti sama saiz, x boleh bercampur campur saiz ye.