Showing posts with label kelas jahit tudung. Show all posts
Showing posts with label kelas jahit tudung. Show all posts

Friday, 25 November 2016

KELAS JAHITAN INTENSIF



Uolls MINAT MENJAHIT ?
Kos UPAH JAHITAN yg semakin MAHAL?
Nak JAHIT BAJU SENDIRI dan family?
MESIN JAHIT ada tapi x reti guna?
Pernah menjahit, tapi dah lama dulu, TERLUPA?
Nak buat BUSINESS JAHITAN?
TAK NAK datang ke kelas jahit yang berkali-kali?
(Kalau rasa soalan diatas ada yang kene mengena dgn anda.. teruskan bacaan anda…)
********************************************************
NAK CARI KELAS JAHITAN???
SAYA FLORABEADZ ada penyelesaian nya..
Kepakaran saya membantu anda dengan MENJAHIT hanya dlm tempoh 1 HARI shj. Anda ‘zero knowledge’ jahitan atau yang x pernah sentuh mesin jahit, akan diajar sehingga pandai.
'CUMA DATANG SATU HARI je PANDAI JAHIT!!!’
******************************************************
SPECIAL tak KELAS JAHITAN di FLORABEADZ ?
a. GURU yang BERTAULIAH ada DIPLOMA PERGURUAN, berpengalaman sebagai guru sekolah selama 10 tahun. Pengalaman sebagai guru jahitan bermula 2011 lagi.. so teknik pengajaran sgt senang dipahami.
b. Hanya perlu datang ke kelas 1 kali sahaja. JIMAT MASA, TENAGA DAN KOS PETROL
c. PENGAJARAN saya SIMPLE & PRAKTIKAL supaya menyenangkan pelajar mempelajari teknik-teknik jahitan.
d. ”MENJAHIT ITU SEMUDAH A B C di FLORABEADZ” , melalui bukti yang nyata, pelajar yang tiada asas jahitan pun boleh siapkan baju dalam masa 1 hari.
e. Harga UPAH JAHIT yang semakin MAHAL..Dengan ilmu jahitan FLORABEADZ,anda boleh mengurangkan kos rumahtangga dengan MENJAHIT PAKAIAN ANDA DAN ANAK-ANAK.
f. Bole jana pendapatan dengan BISNES JAHITAN selepas hadir ke kelas FLORABEADZ. Bisnes yg sangat-sangat lumayan utk disertai.
*******************************************************
CIRI-CIRI KELAS DI FLORABEADZ ACADEMY :
1. Sesuai utk semua golongan walaupun tiada asas menjahit . Peserta akan dapat mempelajari ilmu menjahit ini dlm 1 HARI SHJ UTK 1 PATEN, baju @ langsir @ telekung.
2. Bilangan peserta hanya 6 org maximum dalam 1 hari. Maka tumpuan lebih dapat diberikan oleh tenaga pengajar.
3. Kelas hanya di hari SABTU @ AHAD shj... kelas ini sangat sesuai utk yg mereka bekerja. Waktu kelas 8 jam (9am-6pm)
4. Peserta akan menjahit baju menggunakan ukuran badan sendiri atau isteri. Maka pola yg dihasilkan semasa dalam kelas nanti boleh digunakan utk menjahit baju tersebut pada lain kali.
5. Kelas BERHAWA DINGIN, ada tempat SOLAT, LUNCH FREE, bahan KAIN FREE dan segala PERALATAN MENJAHIT disediakan. Datang lenggang kangkung je 
6. Lokasi kelas ADA 2 tempat, hanya 2 ni shj;
a. MERU, KLANG – Lot 4779 Batu 1 Jalan Paip Meru , Klang
b. SEREMBAN - NO 54, Jln Belida 11, Tmn Bukit Chedang fasa 2
********************************************************
Terdapat pelbagai jenis jahitan yang boleh dipilih untuk datang kelas praktikal intensif siap & pandai 1 hari antaranya…
BAJU KURUNG PESAK, KURUNG MODEN, BAJU MELAYU, TELEKUNG, LANGSIR DAN LAIN-LAIN.
bole klik 'YURAN KELAS' kat atas tu ye...
******************************************************

W.APP / SMS>> “KELAS florabeadz” >> 018-2878164
W.APP / SMS>> “KELAS florabeadz” >> 018-2878164
W.APP / SMS>> “KELAS florabeadz” >> 018-2878164
*********************************************************
p/s 1 : Kelas kami biasanya penuh SEBULAN dr tarikh kelas...Jadi anda perlu cepat booking untuk hadiri kelas jahitan untuk mengelakkan tarikh yang anda hendak belajar penuh..
“SENANG JE JAHIT”
Cikgu YANTI
Pengasas FLORABEADZ
https://www.facebook.com/florabeadz/
018-2878164

Saturday, 26 September 2015

Kelas jahit shawl

Assalamualaikum

Atas permintaan. . Sy akan buat pakej kelas jahit shawl. .
1. Shawl instant
2. Shawl 2 muka
3. Shawl ombak rindu
4. Inner magic
5. Inner awning


Fees rm230 termasuk kain dan lunch. Dtg bawak badan je😆

Contoh2 shawl yg akan di pelajari. . Ada gambar shawl ni dr sumber encik google


Shawl ombak rindu

Shawl 2 muka




Inner awning


Inner magic
Instant shawl



Instant shawl
Shawl 2 muka @ 2 face

Shawl ombak rindu

Monday, 31 August 2015

YURAN KELAS JAHITAN FLORABEADZ


 Assalamualaikum semua...
Ada sedikit perubahan yuran kelas jahit sy.. bukan naik harga tapi sy masukkan kos penyediaan bahan iaitu KAIN COTTON atau kain LYCRA atau kain langsir; bergantung pada design baju yg tuan puan pilih utk mengikuti kelas jahitan sy. Tujuan saya utk memudahkan tuan puan dan sy sendiri dalam proses pembelajaran jahitan di dalam kelas sy.
Kadar yuran ini berkuatkuasa pd 1 September 2015..
HArap Maklum yea..

YURAN UTK SETIAP PATEN (effective 1 September 2015)
 BAJU PEREMPUAN SEPASANG BAJU LELAKI SEPASANG

1. Kurung Tradisional – RM220

2. Kurung Pesak Gantung – RM220

3. Kurung Pahang / Riau – RM220

4. Kurung Kedah – RM220

5. Kurung Moden – RM220

7. Kurung Peplum – RM220

8. Kebaya – RM220

9. Kebaya Moden – Rm220

10. Jubah A Line – Rm220

11. Jubah Princess Cut – Rm250

12. Jubah Empire Cut – Rm250

13. Telekung – Rm250

14.. TUDUNG (3 Basic Paten Tudung Dan 1 Inner Magic) – Rm220

15. Kemeja - RM220

16. Blaus – RM220

17. Seluar Pallazo – RM200

18. Gaun Kanak-Kanak –RM220

19. Baju Muhaya,kain&tudung - RM300


ASAS JAHITAN - RM100

1. Jubah Lelaki – RM220

2. Kemeja – RM220

3. Baju Melayu; 2 Hari Kelas
A. Leher Cekak Musang – RM350
B. Leher Melayu Johor – RM350
C. Leher Raihan – RM350

***************************
PAKEJ LANGSIR     
       1.      1 Paten Valance
 a.      Pelmet & Scallop Rm250
 b.      Boxpleat & Scallop Rm250
 c.       Pelmet & Boxpleat Rm250

       2.      13 Jenis Pleats dan 
              basic langsir Rm500

       3.       Boxpleat  Valance Dan 
              Day Curtain Rm250

       4.      Eyelet Valance Dan
             Day Curtain RM250
***************************
Perhatian:Penambahan RM50
 Bagi Setiap Paten Jika Ada Permintaan Berikut Utk Menjahit SAMA ADA
1. Cuff Dihujung Lengan( Berbutang @Bergetah Atau Berzip)
2. Zip Nursing
3. Bentuk Leher Berbeza Selain Bulat

Wednesday, 6 November 2013

kelas jahit tudung di meru klang

Nk belajar jahit tudung?
3 jenis tudung
Syria, twist, ariani dan inner magic
Hanya rm200. 
Di lot 4779 batu 1 jln paip meru klang
Kelas intensif. 9am - 6pm.
 Bawa kain lycra 3m shj.

dari kelas asas ni boleh jahit design tudung 2 or 3 layer

hasil jahitan student utk kelas langsir.
3 tjenis tudung dan 1 inner magic



kelas menjahit tudung di port dickson

Nk belajar jahit tudung?
3 jenis tudung
Syria, twist dan ariani
Hanya rm200 
di bandar springhill lukut port dickson. 
Kelas intensif. 9am - 6pm.
 Bawa kain lycra 2m shj.