Thursday, 31 August 2017

DISKAUN HEBAT POLA BAJU 'SUPERPOLA'

NAK JIMAT pembelian pola baju TAK? 😉
Nanti bole melaram dengan baju fesyen terkini BEST KAN? 😉
Sy nk bagi special harga utk pola-pola ni..nama dia SUPERPOLA
.
✔ SPECIAL utk sis, mommies dan kakak2 yang ada mesin jahit kat umah tapi x pandai nk buat pola baju mengikut design terkini. 😗
.
✔ beli pola dgn 1 harga tapi dapat pelbagai paten baju dan kain.😉
.
✔ memudahkan dan menjimatkan masa kerja memotong kain uolls. 😗
.
✔ pola ni dibuat daripada kertas yg tebal, so akan tahan lama dan lasak juga.😮
.
waaa BEST tu!!! 👍👍👍
nanti Boleh jahit baju sendiri & family, boleh lah jimatkan kos lagi..maklumlah sekarang kos jahit lg mahal dr kain... as long uolls ada basic menjahit baju yg simple.. then bole jahit baju fesyen dengan bantuan SUPERPOLA ni..
.
.
NAK DETAILS pola TAK? 🙋
.
.
Senarai pola dalam 1 set dengan saiz yg sama shj mcm ni,
.
1. Pola kurung moden
2. Pola baju blouse
3. Pola baju kurung princess
4. Pola baju kurung peplum
5. Pola baju baby doll
6. Pola kain duyung 2 keping
7. Pola kain lipat batik.
.
harga dia : rm150 ( 😥 eh mahal nye)
he he ..NI HARGA ASAL kalau beli 7 jenis pola PATEN baju / kain tu,,,
.
👗 tapi PAKEJ ni cuma RM100 bagi 1 SET/1 saiz (JIMAT RM50) 😍
.
tambah;
KOS POS RM10 semenanjung
KOS POS RM20 sabah/ sarawak
.
so CUMA RM110 semenanjung @ RM120 sabah/sarawak,,, je 💘
.
.
👗 haa berminat? dgn set SUPERPOLA NI 😍😍😍
.
akak ada saiz XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL & 5XL utk pakej ni…💘
.
SMS/WAPP >> SUPERPOLA >>  018 2878 164
.
nk senang order klik sini 📲 :  www.wasap.my/60182878164/Superpola

nk senang order klik sini 📲 :  www.wasap.my/60182878164/Superpola
.
nk senang order klik sini 📲 :  www.wasap.my/60182878164/Superpola
.
.
CEPAT-CEPAT ORDER, NANTI BOLE CEPAT2 JAHIT BAJU RAYA

Nota: 1. cuma pola je ye,, takda nota or tutorial cara jahit tau..
2. pola akan dipos dlm tempoh 7 hari ye.

contoh pola florabeadz


kurung moden dan kain duyung 2 keping


kurung princess

kurung peplum


blaus

kurung baby doll

kain duyung 2 keping

kurung moden dan kain lipat batik