Thursday, 28 December 2017

OFFER KELAS DISEMBER 2017.

NAK JIMAT YURAN KELAS JAHIT TAK?😇😇😇
sy ada kelas super diskaun 50% utk 4 design baju dan 3 design kain..
.
tapi limited space dan tarikh ye..KHAS DISEMBER 2017 SAHAJA.
.
BANYAK DISKAUN TU.... NAK TAK?😄💓
.
PAKEJ belajar jahit Kurung moden, jubah a cut, blouse biasa, blouse fishtail,kain lipat batik, kain duyung 2 keping dan skirt A cut..
.
❥ SPECIAL utk sis, mommies dan kakak2 yang ada mesin jahit kat umah tapi xde ilmu jahitan baju...
.
❥ Nak x belajar jahit baju siap terus dalam 1 hari? dan dapat pelbagai baju.. 4 design baju dan 3 design kain terus you..
.
❥ Yang tak da asas menjahit pun insyaallah boleh PANDAI jahit. malah digalakkan sgt sgt. sebab teknik yg mudah saya gunakan.
.
❥ kelas ni sgt mudah diikuti.. sis akan belajar from zero to hero...terrer jahit baju sendiri...
.
waaa BEST tu!!!💖💖💖
nanti Boleh jahit baju sendiri & family, boleh lah jimatkan kos lagi..maklumlah sekarang kos jahit lg mahal dr kain...
.
NAK DETAILS KELAS TAK?🙌🙌🙌
.
tempat : JALAN PAIP, MERU KLANG
.
hari : Sabtu atau ahad
.
tarikh : 30 & 31 DISEMBER 2017
.
masa : 9am hingga 5pm (2 hari )
.
pakej : Kurung moden, jubah a cut, blouse biasa, blouse fishtail, kain lipat batik, kain duyung 2 keping dan skirt A cut..
.
yuran : rm1000 (eh mahal nye)😌😌😌
sabar....
NI HARGA ASAL kalau belajar 7 jenis PATEN baju / kain.
.
sy nk bagi diskaun laa ni..
❥ promosi yuran kelas ni cuma R̲M̲500̲ (JIMAT RM500) jimat 50%💘
.
❥ haa berminat? tempat TERHAD ni.. cuma 5 tempat je..utk setiap tarikh ye..
sapa cepat dia dapat..🙌🙌🙌
.
APA YANG UOLLS DAPAT???💆
❥ Belajar l̲u̲k̲i̲s̲ ̲POLA BAJU berdasarkan saiz sendiri, ni ilmu yg paling penting. Nanti bole buat baju orang lain pulak.
.
❥ akan dapat belajar jahit baju ikut saiz sendiri.. bukan 1 design tapi 4 design baju dan 3 design kain... haa best tak?
Kurung moden, jubah a cut, blouse biasa, blouse fishtail, kain lipat batik, kain duyung 2 keping dan skirt A cut.
.
❥ ermm dah diskaun 50% ada free gift lagi tau... cepat tau.. limited place je ni..
.
❥ opss lupa lak nak bagitahu, ada ❝FREE GIFT❞ y̲a̲n̲g̲̲ b̲e̲r̲n̲i̲lai lebih RM150..💖
.
a. FREE LUNCH
b. 3 pasang BAHAN KAIN.
c. Nota melukis pola
d. Kertas pola
e. free class jahit baju baby simple
.
SMS/WAPP 📱 >> SUPERCLASS >> 018 2878 164
.
SMS/WAPP 📱>> SUPERCLASS>> 018 2878 164
.
SMS/WAPP 📱>> SUPERCLASS>> 018 2878 164
.
utk booking ye 💋
cikgu yanti florabeadz



Thursday, 21 September 2017

KELAS JAHITAN KEBAYA

Sis teringgin buat baju-baju macam dlm gambar ni sendiri?
👚👚👗👗😍😍

Baju kebaya tengah in trend kan..😘
.

GAMBAR SUMBER GOOGLE

GAMBAR SUMBER GOOGLE






GAMBAR SUMBER GOOGLE




Nak jimat masa belajar jahit.
Nak face to face dgn cikgu, senang nk tanya..senang nk belajar.
.
Kelas ni, khas utk uolls tau.😍
hanya weekend shj.
yg zero x pernah jahit pun bole, janji minat ada tau.
.
peralatan semua cikgu sediakan, bawa badan je nk belajar jahit dgn florabeadz, x yah pening-pening cari kain or gunting 😀😍
.
#kelasjahitsuperkebarung
#kelasjahitsuperkebaya
👀

**********************************************
.
set a. Kelas Jahit Super Kebarung👚
.
yuran rm450 
tempoh kelas 2 hari (Sabtu & Ahad)
.
belajar ni ye
1. kebarung
2. kebarung riau
3. kain lipat batik
4. kain kipas belakang
.
percuma; (bernilai rm100)😍😊
1. Bahan kain utk kelas 2 pasang
2. Nota pola baju kurung moden dan nota pola jubah A cut
.
.
***********************************************
.
set b. Kelas Jahit Super Kebaya👗
.
yuran rm450 
tempoh kelas 2 hari (Sabtu & Ahad)
.
belajar ni ye
1. kebaya kelepet
2. kebaya moden
3. kain duyung 2 kpg
4. kain lipat batik
.
percuma; (bernilai rm100)😊😘
1. Bahan kain utk kelas 2 pasang
2. Nota pola baju kurung moden dan nota pola jubah A cut
.
.
***********************************************
.
kelas di lokasi,sila pilih.👇👇👇
.
1. Meru Klang (jln paip, meru)
.
2. Seremban (tmn bukit chedang fasa 2)
.
.
***********************************************
.
nak details tarikh kelas bole klik ni ye...👇
.
http://www.wasap.my/60182878164/kelasjahitsuper
.
http://www.wasap.my/60182878164/kelasjahitsuper
.
http://www.wasap.my/60182878164/kelasjahitsuper
.
***********************************************

Jom la. Bole melaram dgn kebaya raya tahun depan
😍

#kelasjahitsuperkebaya
#kelasjahitsuperkebarung