Saturday, 6 January 2018

OFFER CLASS FEBRUARI 2018

NAK JIMAT YURAN KELAS JAHIT TAK?😇😇😇
sy ada kelas super diskaun 50% utk 4 design baju dan 3 design kain..
.
tapi limited space dan tarikh ye..KHAS februari 2018 SAHAJA.
.
BANYAK DISKAUN TU.... NAK TAK?😄💓
.
PAKEJ belajar jahit Kurung moden, jubah a cut, blouse biasa, blouse fishtail,kain lipat batik, kain duyung 2 keping dan skirt A cut..
.
❥ SPECIAL utk sis, mommies dan kakak2 yang ada mesin jahit kat umah tapi xde ilmu jahitan baju...
.
❥ Nak x belajar jahit baju siap terus dalam 1 hari? dan dapat pelbagai baju.. 4 design baju dan 3 design kain terus you..
.
❥ Yang tak da asas menjahit pun insyaallah boleh PANDAI jahit. malah digalakkan sgt sgt. sebab teknik yg mudah saya gunakan.
.
❥ kelas ni sgt mudah diikuti.. sis akan belajar from zero to hero...terrer jahit baju sendiri...
.
waaa BEST tu!!!💖💖💖
nanti Boleh jahit baju sendiri & family, boleh lah jimatkan kos lagi..maklumlah sekarang kos jahit lg mahal dr kain...
.
NAK DETAILS KELAS TAK?🙌🙌🙌
.
tempat : JALAN PAIP, MERU KLANG
.
hari : Sabtu atau ahad
.
tarikh : 3 & 4 FBRUARI 2018
.
masa : 9am hingga 5pm (2 hari )
.
pakej : Kurung moden, jubah a cut, blouse biasa, blouse fishtail, kain lipat batik, kain duyung 2 keping dan skirt A cut..
.
yuran : rm1000 (eh mahal nye)😌😌😌
sabar....
NI HARGA ASAL kalau belajar 7 jenis PATEN baju / kain.
.
sy nk bagi diskaun laa ni..
❥ promosi yuran kelas ni cuma R̲M̲500̲ (JIMAT RM500) jimat 50%💘
.
❥ haa berminat? tempat TERHAD ni.. cuma 5 tempat je...
sapa cepat dia dapat..🙌🙌🙌
.
APA YANG UOLLS DAPAT???💆
❥ Belajar l̲u̲k̲i̲s̲ ̲POLA BAJU berdasarkan saiz sendiri, ni ilmu yg paling penting. Nanti bole buat baju orang lain pulak.
.
❥ akan dapat belajar jahit baju ikut saiz sendiri.. bukan 1 design tapi 4 design baju dan 3 design kain... haa best tak?
Kurung moden, jubah a cut, blouse biasa, blouse fishtail, kain lipat batik, kain duyung 2 keping dan skirt A cut.
.
❥ ermm dah diskaun 50% ada free gift lagi tau... cepat tau.. limited place je ni..
.
❥ opss lupa lak nak bagitahu, ada ❝FREE GIFT❞ y̲a̲n̲g̲̲ b̲e̲r̲n̲i̲lai lebih RM150..💖
.
a. FREE LUNCH
b. 3 pasang BAHAN KAIN.
c. Nota melukis pola
d. Kertas pola
e. free class jahit baju baby simple
.
***********************************************

Lokasi di JLN PAIP MERU KLANG
.
Ilmu yang x rugi dipelajari.. boleh jadi hobi yg akan byk membantu uolls
.
Jika serius berminat sila klik link dibawah;
***********************************************
.
http://www.wasap.my/60182878164/SUPERCLASS_FEB
.
http://www.wasap.my/60182878164/SUPERCLASS_FEB
.
http://www.wasap.my/60182878164/SUPERCLASS_FEB
.
***********************************************
Cikgu yanti florabeadz



SUPERPOLA_1

NAK JAHIT BAJU FESYEN TERKINI?
.
Tapi tak tahu cara nk potong kain?
Nk buat pola tak reti pula, pening nk lukis?
Beli pola laa mudah kan kerja uolls. 😊
.
.
NAK JIMAT pembelian pola baju TAK? 😉
.
Nanti bole melaram dengan baju fesyen terkini BEST KAN? 😉
Sy nk bagi special harga utk pola-pola ni..nama dia SUPERPOLA_1
.
.
 SPECIAL utk sis, mommies dan kakak2 yang ada mesin jahit kat umah tapi x pandai nk buat pola baju mengikut design terkini. 😗
.
 beli pola dgn 1 harga tapi dapat pelbagai paten baju dan kain.😉
.
 memudahkan dan menjimatkan masa kerja memotong kain uolls. 😗
.
 pola ni dibuat daripada kertas yg tebal, so akan tahan lama dan lasak juga.😮
.
waaa BEST tu!!! 👍👍👍
nanti Boleh jahit baju sendiri & family, boleh lah jimatkan kos lagi..maklumlah sekarang kos jahit lg mahal dr kain... as long uolls ada basic menjahit baju yg simple.. then bole jahit baju fesyen dengan bantuan SUPERPOLA ni..
.
.
NAK DETAILS pola TAK? 🙋
.
.
Senarai pola dalam 1 set dengan SAIZ YG SAMA shj mcm ni,
.
1. Pola kurung moden
2. Pola baju blouse
3. Pola baju kurung princess
4. Pola baju kurung peplum
5. Pola baju baby doll
6. Pola kain duyung 2 keping
7. Pola kain lipat batik.
.
harga dia : rm150 ( 😥 eh mahal nye)
he he ..NI HARGA ASAL kalau beli 7 jenis pola PATEN baju / kain tu,,,
.
👗 tapi PAKEJ ni cuma RM100 bagi 1 SET/1 saiz (JIMAT RM50) 😍
.
tambah;
KOS POS RM10 semenanjung
KOS POS RM20 sabah/ sarawak
.
so CUMA RM110 semenanjung @ RM120 sabah/sarawak,,, je 💘
.
.
👗 haa berminat? dgn set SUPERPOLA NI 😍😍😍
.
akak ada saiz XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL & 5XL utk pakej ni…💘
.
SMS/WAPP >> SUPERPOLA >> 013 668 6697
.
Jika serius berminat sila klik link dibawah;MUDAH JE
***********************************************
.
http://www.wasap.my/60136686697/SUPERPOLA_1
.
http://www.wasap.my/60136686697/SUPERPOLA_1
.
http://www.wasap.my/60136686697/SUPERPOLA_1
.
***********************************************
.
.
CEPAT-CEPAT ORDER, NANTI BOLE CEPAT2 JAHIT BAJU RAYA
Nota:
1. cuma pola je ye,, takda nota or tutorial cara jahit tau..
2. pola akan dipos dlm tempoh 7 hari ye.

contoh pola florabeadz


kurung moden dan kain duyung 2 keping


kurung princess

kurung peplum


blaus

kurung baby doll

kain duyung 2 keping

kurung moden dan kain lipat batik


***********************************************
.
http://www.wasap.my/60136686697/SUPERPOLA_1
.
http://www.wasap.my/60136686697/SUPERPOLA_1
.
http://www.wasap.my/60136686697/SUPERPOLA_1
.
***********************************************